Kamp 2019

Kamp 2019

Dag achterblijvers!

Ons volleybalkamp is begonnen. En hoe?! We verzamelden in het dorp en zijn in groepjes op pad gestuurd voor de selfietocht, in het thema Afrika Jungle. Telefoons hadden (enkelen) van ons toen bij ons en daar maakte de leiding handig gebruik van. Onderweg moesten we nl selfies maken van allerlei opdrachten. Zo hebben we in Rossum slangen, zijn er vaders opgetrommeld omdat er een foto met een buschauffeur gemaakt moest worden en hebben we geproefd hoe gras smaakt (Sommigen waren iets te enthousiast en ze zijn de smaak inmiddels toch kwijt). Uiteindelijk belandden we bij de blokhut in Rossum. Daar hebben we ons geïnstalleerd (lees binnen 5 minuten een hele slaapzaal ‘verbouwd’). En toen moesten we wachten op de volgende activiteit. Wat begon als een dropping, bleek toch een spooktocht te zijn! Maar dat hadden sommigen al wel verwacht. In groepjes, mooi verdeeld van heel stoer tot best spannend tot onmeunig eng liepen we door het bos. Onderweg werden we opgeschrikt door een gorilla, man met hond (en zwijnengeluiden ?!) een tijger, aap, iemand met een motorzaag, bosjesvrouwen en dan vergeten we er vast nog een paar. Rebussen werden opgelost en ons kamplied was toen compleet.

Omdat buienradar al voorspelde dat we het niet droog zouden houden hadden we een paar spellen naar binnen verplaatst. We waren slangenmens, hebben op kamelen geraced, bouwden een toren, deden aan kokosnootschieten, we vingen fruit en gooiden met een boomstam. Intussen hebben we tijdens de “moesson” alvast een begin gemaakt met ons smikkelbuffet. Want wat was er veel lekkers! Maar vooral: wat was het mooi!!! Wat is iedereen er druk mee geweest. Je kon wel zien dat iedereen voor een prijsje ging! Vanavond horen we wie de prijsjes gewonnen heeft. De leiding heeft zich wel wat op de hals gehaald zeg! Intussen kwam Anne en zij gaf ons trommel les. Superleuk! Zondagochtend horen jullie het resultaat! We gaan zo smikkelen van ons buffet en de leiding zou het leuk vinden als wij na het avondspel ons bed op zouden zoeken (hahaha …)

Tot morgen!

Bij het kampvuur hebben we een silhouetspel gedaan. Supersnel werden dieren uitgebeeld en geraden. Marshmellows roosteren maakten het feest compleet.

Eigenlijk was iedereen best moe en heeft iedereen best een goede nacht gehad. Het ontbijtbuffet stond weer klaar (van der Valk is er niks bij!) en nadat de buikjes weer gevuld waren hadden we weer genoeg energie voor een paar leuke spellen. De boel werd intussen opgeruimd en schoongemaakt. Langzaam aan is ons kamp weer voorbij. We doen nog 1 keer onze themakleding aan om straks het kamplied nog eens te zingen en te trommelen voor onze ouders!

Kids bedankt wij vonden jullie grrrruwelijk gezellig!!

Kitty, Miriam, Monique, Anouk, Ilse, Jorieke, Saskia, Esther, Nicola, Jolanda en Mariëlle

https://myalbum.com/album/SRRaS2YHPCP6

https://myalbum.com/album/zaTSYgjMcznS

Article written by Sander Wolbert